POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Poniżej znajdą Państwo informacje, które zobowiązani jesteśmy przedstawić zgodnie z nowymi przepisami, przetwarzając Państwa dane. Dane będą podlegały ochronie, będziemy je wykorzystywać tylko za Państwa wyraźnym przyzwoleniem w celu realizacji naszego prawnie uzasadnionego interesu, albo też w celu wypełnienia postanowień umownych.

 

Podstawowe informacje:

 

Administratorem danych osobowych jest Spółka Projekt&Consulting Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa z siedzibą w Poznaniu 61-714 Poznań), Al. Niepodległości 36. Wszelkie żądania dotyczące danych osobowych

w zakresie wskazanym poniżej, należy kierować drogą pocztową, albo też na adres poczty elektronicznej bhp@projektconsulting.info.pl

Dane będą przetwarzane dla celów marketingu własnych ofert i usług administratora danych. Podstawą prawną takiego przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit. f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zaś prawnie uzasadnionym interesem administratora danych osobowych jest prowadzenie marketingu własnych produktów i usług. Możecie Państwo wnieść sprzeciw wobec takiego przetwarzania, co spowoduje, że dane zostaną usunięte i nie będą przetwarzane dla takich celów. Dane przekażemy wyłącznie podmiotom uprawnionym na mocy obowiązujących przepisów prawa. Państwa dane nie będą podlegały profilowaniu i udostępnianiu do państw trzecich. Dla celów świadczenia usług drogą elektroniczną dane będą przechowywane przez okres świadczenia tego typu usługi, a następnie do upływu okresu przedawnienia roszczeń. Dla celów marketingu własnych produktów i usług, dane będą przechowywane aż do momentu zgłoszenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych. Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz do przenoszenia danych. Dane zostały podane dobrowolnie, a w przypadku ich nie podania, świadczenie usług drogą elektroniczną nie będzie możliwe. Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Stavebné žeriavy môžu byť stacionárne (tiež postavené na najvyššom poschodí budovy) alebo mobilné, na koľajniciach alebo pásových podvozkoch. Stĺp stavebného žeriavu je často postavený v tvare zvislej veže s viacdielnou priehradovou konštrukciou. Výložník sa môže otáčať s namontovaným traktorom na svojom konci alebo pevne, vodorovne, pričom sa na ňom pohybuje priečka (traktor). Stavebný žeriav je vybavený niekoľkými pohonmi, zvyčajne elektrickými, z ktorých každý vykonáva jeden pohyb: pohon podvozku, rotácia výložníka, výkyv výložníka alebo naviják a zdvíhací hák, na ktorom visí bremeno alebo záves.
  1. pl
  2. de
  3. sk
Żurawie wielkopolska je spoločnosť zaoberajúca sa predajom vežových žeriavov, prenájom vežových žeriavov a prenájom žeriavov. Ak chcete kúpiť alebo prenajať vežové žeriavy, kontaktujte slovenské žeriavy.
Żurawie wielkopolska je spoločnosť zaoberajúca sa predajom vežových žeriavov, prenájom vežových žeriavov a prenájom žeriavov. Ak chcete kúpiť alebo prenajať vežové žeriavy, kontaktujte slovenské žeriavy.
Kontaktujte žeriavovú spoločnosť

© 2018 Żurawie Wielkopolska. Created kapary.com. Táto stránka používa cookies zgodnie z polityką prywatności.